Recordant la Covid

Juli Fuster
Metge de família

Per finalitzar la línia d’agraïments que he fet durant aquestes darreres setmanes, avui he de destacar el paper d’Eugènia Carandell i tota la Direcció Assistencial de l’Ibsalut durant aquest període 2019-2023 tan marcat per la Covid-19. Des del punt de vista assistencial, es varen haver de redefinir moltes estructures sanitàries per poder donar resposta a la pandèmia, prendre moltes decisions en condicions d’incertesa, fer un seguiment exhaustiu de tot el que anava passant, organitzar unes campanyes de vacunació mai desenvolupades fins en aquell moment, desenvolupar sistemes d’informació totalment nous, i en tots aquests treballs, Eugènia i el seu equip, mai varen escatimar ni un sol esforç i amb una dedicació absoluta varen aconseguir que tot anés funcionant de manera organitzada i perfecta, aconseguint entre altres coses ser la Comunitat Autònoma amb manco mortalitat de gent vulnerable de tot l’estat. Gràcies, Eugènia, per tant, i també gràcies, Estefania Serratusell, Angélica Miguelez, Margalida Servera, Rosa Duro, Antònia Salvà, Carlos Vllafàfila, Antònia Ballesteros, Margalida Canyellas i Francesc Albertí que a més han hagut de treballar amb un dèficit de professionals sanitaris, posant les condicions necessàries per assegurar l’assistència sanitària on més falta ha fet. Gràcies també Oriol Lafau i tot l’equip de l’oficina de Salut Mental per les múltiples iniciatives desenvolupades per millorar l’atenció de les persones que pateixen trastorns mentals, eliminar l’estigma i en la prevenció d’aquesta xacra que és el suïcidi.

Una de les primeres línies de feina, en col·laboració molt estreta amb el comitè de gestió de malalties infeccioses creat a la Conselleria de Salut i Consum, va ser organitzar un grup de seguiment de totes les proves de Covid-19, que es feien als diferents centres assistencials per assegurar una informació que permetés després a la mateixa Conselleria de Salut prendre les accions oportunes. No vull deixar l’oportunitat d’agrair també des d’aquestes línies la feina feta per tots els equips de microbiologia dels diferents hospitals, Antonio Oliver, Carmen Gallegos, Xavier Mesquida, Dori Hurtado, Jordi Reina i la inestimable feina de Javier Arranz, Carme Sanclemente, Tamara Contreras, Rosana Pérez, Javier Murillas, Ramon Canet, Zaid Al Nakeeb . A tots ells, moltíssimes gràcies. L’èxit de la nostra Comunitat en la lluita contra la Covid ha estat, també, gràcies a tots vosaltres.

Publicaciones recientes
local_offerEtiquetas:

Publicaciones recientes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Menú

Por favor, ayúdanos a promocionar la salud.

Al hacer clic en cualquiera de estos botones nos ayudas promocionar la salud.