Joan Calafat, in memoriam

Carmen Planas Palou
Presidenta UBES

En Joan Calafat, el definiria como una persona vital, amb moltes curolles, gran emprenedor i amb esperit de dedicació a la societat que li ha tocat viure. He tingut el plaer de conèixer-lo i sobre tot de compartir amb ell, a més de la passió per l’emprenedoria; la passió per la salut, per tot el que envolta el mon sanitari. A ell no puc deixar d’agrair-li la seva gran tasca en favor de difondre la informació sanitària i el coneixement amb rigor científic, però a la vegada planer i entenedor –difícil equilibri- al gruix de la nostra població. Amb els seus programes de ràdio, televisió i especialment, el gran referent, el periòdic Salut i Força ha desenvolupat una tasca formidable en favor de la promoció de la salut.

Les qualitats d’en Joan li han permès ser una de les poques persones que coneix, amb precisió de cirurgià cardíac, el sistema sanitari de la nostra comunitat. Gran defensor de la col·laboració públic-privada; sempre posant en valor el paper cabdal que representa la sanitat de titularitat privada.

Joan, ens has deixat, et trobarem a faltar, però has deixat empremta. i per això estic convençuda que el teus deixebles seguiran la teva estela.
En nom de la família de la sanitat de titularitat privada a la qual tenc l’honor de representar, reb el nostre més sincer agraïment.
Joan Calafat, fins sempre!

Publicaciones recientes
local_offerEtiquetas:

Publicaciones recientes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Menú

Por favor, ayúdanos a promocionar la salud.

Al hacer clic en cualquiera de estos botones nos ayudas promocionar la salud.