Molts d’anys

Pere Riutord Sbert Acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears

Pere Riutord Sbert
Acadèmic numerari
de la Reial Acadèmia
de Medicina de les
Illes Balears

No hi ha dubte que existeix un interès creixent per tots els temes relacionats amb la salut i el benestar i s’ha de donar resposta a aquesta demanda dels ciutadans que volen conèixer la nostra estructura socio-sanitària. Fa 20 anys que Salut i Força compleix a la televisió aquest compromís amb la societat i així ho demostra també, al periòdic quincenal, mitjançant aquest número 300, una publicació de referència dintre del món sanitari amb els formats que actualment demanden els lectors; la publicació en paper, àgil i a la mà de tothom als punts ja habituals de la xarxa sanitària, i l’edició digital, actualitzada a diari, a l’adreça que tots ja coneixem, www.saludediciones.com.

Els avanços científics, els càrrecs administratius, acadèmics i clínics, l’opinió de les persones implicades i responsables de l’estructura sanitària en qualsevol dels àmbits i la difusió de les activitats científiques, han trobat en Salut i Força el lloc de referència i d’intermediació òptims. El debat obert en temes prou importants, com la Facultat de Medicina, la nova xarxa hospitalària, els recanvis polítics. Els Col·legis Professionals, els Sindicats, les Acadèmies mèdiques, les Societats Científiques, l’Administració, els Centres Hospitalaris, les Associacions d’usuaris, tots ells han trobat en Salut i Força una via de comunicació efectiva i una eina eficaç d’informació als ciutadans.

Estem per tant davant d’una publicació sanitària que sobradament ha justificat la seva existència, introduint-se ja des de l’inici com una novetat en el sector, fruit d’un esforç econòmic, personal i formatiu. Un mitjà de comunicació exclusiu i específic de la salut, amb una vocació socio-sanitària, com sempre assenyala Joan Calafat, i que des de l’àmbit de les Illes Balears, ha sabut obrir horitzons fora dels nostres límits autonòmics.

Publicaciones recientes
local_offerEtiquetas:

Publicaciones recientes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Menú

Por favor, ayúdanos a promocionar la salud.

Al hacer clic en cualquiera de estos botones nos ayudas promocionar la salud.