Patrícia Gómez, consellera de Salut i Consum, al Parlament de les Illes Balears, sobre el nou projecte de Llei de Salut Pública

Patrícia Gómez, consellera de Salut i Consum, al Parlament de les Illes Balears, sobre el nou projecte de Llei de Salut Pública:

El nou projecte de Llei de #SalutPública és una resposta davant l’emergència sanitària més greu del darrer segle. El nou projecte està obert a debat parlamentari, amb la màxima transparència, participació i amb voluntat de consens.

La situació pandèmica continua sent excepcional i tenim l’obligació d’actuar amb la major responsabilitat i serietat possible. El Govern de les Illes Balears ho continua fent posant els recursos, gestionant i legislant per posar la #Salut de les persones per davant de tot.

Mai s’ha fet un esforç d’aquestes característiques per part de totes les institucions, i de manera tan coordinada: consellers, batles, regidors, societat civil, militar, patronals empresarials, sindicats… Tothom fa feina conjunta per garantir la #Salut.

S’han augmentat els recursos econòmics i humans, no només ara amb la Covid19. Sinó que és així des del 2015: s’han fet inversions històriques en infraestructures i en contractacions.

Totes aquestes accions mereixen una legislació. Amb aquesta normativa es fa una passa important quant a la seguretat jurídica.

Publicaciones recientes

Publicaciones recientes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Menú

Por favor, ayúdanos a promocionar la salud.

Al hacer clic en cualquiera de estos botones nos ayudas promocionar la salud.