1 Comentario

Sant Joan de Déu entregará cartas de ánimo a sus pacientes aislados por COVID-19

Carlos Hernández /
El Hospital Sant Joan de Déu Palma-Inca ha puesto un marcha una preciosa iniciativa para que sus pacientes aislados puedan recibir mensajes de apoyo y sentirse más acompañados. El hospital de la Orden se une de esta forma a la iniciativa #cartasconalma.
Para cualquier persona que desee participar, solo tiene que mandar manda una carta al email cartascovidsjd@ohsjd.es y el hospital se la hará llegar a través de sus colaboradores.
Publicaciones recientes

Publicaciones recientes

1 Comentario. Dejar nuevo

  • Volem agraïr-vos de cor el vostre esforç per continuar treballant en estes circunstancies tan dificils del COVID-19 per al benefici de tots. Per això, en nom dels Testimonis de Jehovà de Sueca volem donar-vos les GRÀCIES!!
    També donar ànim a totes les families afectades i consol a aquelles que habeu perdut un ésser estimat. La Bíblia, en paraules de Jesús, parla que vendrien temps molt difícils i complicats. Això no es un invent dels Testimonis de Jehovà, està en els Evangelis. Este COVID-19 ha fet que ens adonarem que la vida ja no és tan segura com presupossavem, un símptoma més dels últims dies com diu l´Evangeli.
    Per supost, siguem creients, agnòstics o ateus, no és moment de llançar missatges apocalíptics o incòmodes, sino esperançadors.
    Nosaltres pensem i volem compartir este missatge de la Paraula de Déu, hi haurà un canvi a la Terra, que portarà la felicitat que tots enyorem. D´altra banda, la nostra comunitat, igual que les altres d’Espanya, està duguent a terme accions solidaries per ajudar a les persones de més edat o amb dificultats de mobilitat per anar a per ells al supermercat o a la farmàcia, i que està en contacte telefònic amb aquelles que viuen a soles.
    Esperem molt prompte el cumpliment de les paraules de Jesús: “Eixugarà totes les llàgrimes dels seus ulls, i no existirà més la mort, ni dol, ni crits, ni sofriment”. (Apocalipsi 21:4 BVI)
    Mentre esperem aquest moment, este molt agraits per dedicarvos de tot cor a ajudar els pacients tan física com emocionalment.

    Un abraç molt fort desde Sueca (València)

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Menú

Por favor, ayúdanos a promocionar la salud.

Al hacer clic en cualquiera de estos botones nos ayudas promocionar la salud.